crtaći

Bananamen crtani film na srpskom i hrvatskom sinhronizovan.
Erik, naizgled, običan školarac koji živi u ulici Akacija, br.29 kad pojede bananu postaje BANANAMAN.
Bananamen, superheroj obdaren moći letenja i nadljudskom snagom (snagom 20 ljudi...20 velikih ljudi). Stari crtaći RTB sinhronizacija.

Neprijatelji: General Buzda General Blight, Dr. Mračni Dr. Gloom, Tetkica Auntie,
Jabukamen Appleman, Nerkovi The Nerks, Kralj Zorg King Zorg, kralj vanzemaljaca Nerkova, Vremenko Weatherman.
Prijatelji: Vranac Crow, Šef Rajko Chief o’Reilly policajac, Đurđevka TV reporterka.

 

Za još crtaća posetite: ExYu Gaming & Cartoons kanal

Generalova Radnja je američki crtani film koji je sniman 1960-ih godina u produkciji Teritun Kartunsa i CBS-a. Radnja ovog crtanog filma se odvija u slabo naseljenom delu severne Amerike, gde starac sa nadimkom General drži prodavnicu. Generalovi prijatelji su uglavnom životinje, kojima su dodeljene ljudske osobine. Oposum Mile (Possible Possum), medved Bole (Billy Bear), sova Buljko (Owlawishus Owl), miš Micko (Macon Mouse) se okupljalju oko Generalove radnje (General Store). Oposum Mile svira gitaru i idejni je vođa skoro svake avanture, uz njega su i miš Micko koji nosi kapu nalik kapi Dejvida Kroketa, kao i priglupi Bole. Ovaj crtani film se kod nas prikazivao sinhronizovan na srpski jezik, u produkciji radio televitije Beograd (RTB). 

POGLEDAJTE I OSTALE EPIZODE klikom na linkove ispod:

Gradnja novog ambara

Gadna mačorčina

Gusar obožavalac turšije

Gusarsko blago

Hrabra ptica grabljivca

Ko pre kestenju njegovo kestenje

Ne magarči magarca

Nevolje sa provalnikom

Ništa bez pecanja

Pokisli lepotan

Rat oko kupina

Skupocena gitara

Sportski duh

Sve za kisele krastavce

Vežbe za duh i telo

Trka sa fantomom

Bezubi dabar

Za još crtaća posetite: ExYu Gaming & Cartoons kanal

Ovaj sajt nije vlasnik video snimaka već radi po principu google tražilice, dakle sabira na jednom mestu sve ono što smo na zadati upit (npr. određenu seriju) pronašli online na internetu. Po tom principu, ako Google ne krši autorska prava tako što vam pokaže gde se šta nalazi, isto pravilo bi trebalo da važi i za nas. Ipak, ukoliko mislite da na ovaj način nekome činimo štetu, molimo Vas da se obratite vlasnicima snimaka na pronađenim linkovima kako bi uklonili svoje epizode.

Crtani film Lale Gator opisuje život jednog kajmanskog aligatora u zooloskom vrtu. Lale Gator ima ljudske osobine, voli udobnost svog doma, televiziju i svoj rozi šeširić.
Ponekad Lale Gator ume da ispadne velika šeprtlja, kao i da pleni svojim cesto sarkastičnim humorom. Lale često ume da pobegne izvan granica zoološkog vrta u neku drugu avanturu, i time zada velike muke svom arhineprijatelju cuvaru. Crtani film Lale Gator se kod nas prikazivao sinhronizovan na srpski jezik u produkciji RTB-a.

 

 

Gustav je mađarski crtani film autora Jozefa Neppa koji je počeo da se snima 1961. godine, i doživeo je veliku popularnost. Ovi petominutni crtaći opisuju Gustavove komične dogodovštine.
Gustav je često namćor, ljubomoran, asocijalan ali pre svega smeten i komičan. Njemu se dešavaju različite nevolje koje su obavijene dozom humora, ali bez dijaloga umesto koga se može čuti samo Gustavovo mrmljanje iz nezadovoljstva.

Gustav i čarobni prsten Gustavus and the magic ring

 

Gustav i čista ljubav Gusztav and pure love

Za još crtaća posetite: ExYu Gaming & Cartoons kanal

Crtani film Duško Dugouško stare epizode na RTB sinhronizacija na srpskom jeziku. 
Bugs Bunny cartoon full episodes.

Ivica i Marica

Tasmanijski Đavo