Serije za decu

Tinejdž veštica (engl. Every Witch Way) je američka telenovela za tinejdžere kanala Nikelodion, koja se prvobitno emitovala u periodu od 1. januara 2014 do 30. jula 2015. To je američka verzija latino američke serije Grači. Prva sezona emitovana je kao jednomesečni događaj, gde je prvih 20 epizoda emitovano vikendom uveče u januaru 2014. 13. marta 2014, Nikelodion je objavio da su snimili drugu sezonu Tinejdž veštice, koja je emitovana od 7. jula do 8. avgusta. 31. jula 2014, snimljena je i treća sezona, koja je premijerno emitovana od 5. januara 2015. 25. februara 2015, počela je sa snimanjem i četvrta sezona serije i objavljen je spin of serije — Akademija čarolija. 1. juna 2015 objavljeno je da će četvrta biti poslednja sezona serije. Finale serije počelo je sa emitovanjem 30. jula 2015, dok je potvrđeno da će Akademija čarolija biti emitovana odmah nakon poslednje sezone. Akademija čarolija premijerno je počela sa emitovanjem 5. oktobra 2015, ali je Nikelodion prekinuo nakon samo jedne sezone.

Priča se vrti oko tinejdžerke Eme Alonso (Pola Andino) koja se seli sa ocem Franciskom u predgrađe Majamija. Saznaje da je veštica, ali ne bilo koja veštica već „ona izabrana”. U seriji pratimo ljubavne probleme, borbe i odrastanje mlade veštice.

U Srbiji, Crnoj Gori, Republici Srpskoj i Makedoniji serija je premijerno prikazana 2017. godine na kanalu Nikelodion, sinhronizovana na srpski jezik. Sinhronizaciju je radio studio Gold digi net. Uvodnu špicu izvodi Milena Moravčević. Srpska sinhronizacija nema DVD izdanja. U srpskoj sinhronizaciji glavne uloge su tumačili Nataša Popović, Nemanja Živković, Sanja Popović, Ognjen Mićović, Jelena Gavrilović, Lako Nikolić, Tijana Čurović, Ivana Tenjović, Dragana Milošević, Anastasija Vidaković i Ana Popović. Spin-of serije, Akademija čarolija, takođe je sinhronizovan od strane istog studija, krenuvši sa emitovanjem 30. oktobra 2017. godine.


Epizode na srpskom ovde: Tinejdz Vestica - Every Witch Way

Za još crtaća posetite: ExYu Gaming & Cartoons kanal

Sem i Ket (engl. Sam & Cat) američka je TV komedija situacije, stvorena od strane Dena Šnajdera. Glavne uloge su tumačili Dženet Makurdi, Arijana Grande i Kameron Okasio. Serija je premijerno emitovana od 8. juna 2013. do 17. jula 2014. godine na Nikelodionu, u jednoj sezoni sastavljenoj od 36 epizoda. Ovo je spin-of serija Aj Karli i Viktorijus. Seriju je producirao studio Nikelodion prodakšns u saradnji sa kompanijom Šnajders bejkri.

Serija prikazuje život Sem Paket (Dženet Makurdi), koja se nakon završetka svoje veb-emisije — Aj Karli vozi motorom po SAD-u, bez određenog cilja. Usput, kadau pravi pauzu u Holivudu, Sem upoznaje Ket Valentajn (Arijana Grande), sa kojom se sprijateljuje i kasnije postaje njena cimerka. Da bi finansirali svoj zajednički život pun avantura, obe počinju da rade kao dadilje, iako su u potpunosti suprotne. Sem je ravnodušna i nasilnički nastrojena, dok je Ket brižna i naivna tinejdžerka.

U Srbiji, Crnoj Gori, Republici Srpskoj i Makedoniji serija je premijerno prikazana 16. februara 2014. godine na kanalu Nikelodion, sinhronizovana na srpski jezik. Sinhronizaciju je radio studio Gold digi net. Uvodna špica nije sinhronizovana. Srpska sinhronizacija nema DVD izdanja. U srpskoj sinhronizaciji glavne uloge su tumačili Mihaela Stamenković, Ana Mandić i Nemanja Živković.


Sem i Ket još epizoda: Sam & Cat epizode

 Za još crtaća posetite: ExYu Gaming & Cartoons kanal

Aj Karli (engl. iCarly) američka je tinejdž komedija koja se premijerno emitovala na kanalu Nikelodion od 8. septembra 2007. do 23. novembra 2012. Tvorac serije je Den Šnajder a glavne uloge tumače Miranda Kosgrouv, Dženet MekKardi i Nejtan Kres. Radnja je smeštena u gradu Sijetlu i pratila je zabavan život devojčice Karli Šej koja vodi poznat vebšou Aj Karli sa svojom najboljom drugaricom Sem Paket, dok je njihov drug, Fredi, tehnički producent.

ICarly linkovi epizode

 Za još crtaća posetite: ExYu Gaming & Cartoons kanal

Moćni rendžeri: Samuraji (engl. Power Rangers Samurai) osamnaesta je sezona američke dečije televizijske serije Moćni rendžeri. Moćni rendžeri: Samuraji je prva sezona Moćnih rendžera koja je snimnjena i emitovana u HD-u i emitovana na Nikelodionu. Samuraji su odvojeni u dve sezone sa 20 epizoda;[3] drugi set epizoda je emitovan od 18. februar 2012. godine i naziva se Moćni rendžeri: Supersamuraji, koji se smatraju devetnaestom sezonom. U Srbiji je premijerno emitovana od 29. oktobra 2012. godine na Hepi TV, sinhronizovana na srpski jezik. Srpsku sinhronizaciju je radio studio Ideogram. Samuraji Moćni rendžeri — crveni rendžer Džejden, vođa grupe, plavi rendžer Kevin, posvećeni drugi vođa, roze rendžer Mia, velika sestra, zeleni rendžer Majk, kreativni buntovnik, žuti rendžer Emili, najmlađa i najnaivnija i zlatni rendžer Antonio, ekspresivni ribolovac/poznavalac tehnologije — bore se protiv zlog gospodara Ksendreda i njegovom zlom vojskom, koji žele da poplave planetu vodom Sanzu reke kako bi uniptili civilizaciju. Za još crtaća posetite: ExYu Gaming & Cartoons kanal